Contact

Bezoekadres
Psychotherapiepraktijk LEF
Sint Canisiussingel 22
6511 TJ Nijmegen

Bereikbaarheid
Wij zijn bereikbaar via e-mail  info@psychotherapiepraktijklef.nl

Babette en Monique zijn telefonisch bereikbaar onder nummer:

  • Babette Borrenbergs 06-19639780
  • Monique Huls 06-44388982

Als u de voicemail inspreekt wordt u binnen enkele dagen teruggebeld. Op werkdagen kunt u tijdens kantooruren maar ook ’s avonds teruggebeld worden. In het eerste telefonisch contact worden uw persoonsgegevens, uw telefoonnummer, naam zorgverzekering en polisnummer, naam huisarts en een korte omschrijving van uw problemen genoteerd en wordt, voor zover mogelijk, bekeken of een aanmelding bij de praktijk zinvol is. Na dit gesprek ontvangt u via zorgmail met een beveiligde verbinding een e-mail met meer informatie en een uitgebreide intake vragenlijst.

Spoed
Kunt u ons niet bereiken en zijn er dringende zaken die niet kunnen wachten tot u wordt teruggebeld of tot de volgende afspraak, neem dan contact op met uw huisarts of de huisartsenpost.

Waarneming
Bij vakantie kunt u een boodschap achterlaten op de voicemail van uw behandelaar. Uw bericht wordt na de vakantie afgeluisterd, u wordt na de vakantie teruggebeld. Op de voicemail hoort u ook wie voor uw behandelaar waarneemt. In geval van dringende zaken die niet kunnen wachten tot de volgende afspraak kunt u contact opnemen met de waarnemer en/of uw eigen huisarts.

Parkeergelegenheid
Er is betaalde parkeergelegenheid voor het gebouw of de omliggende straten in de wijk.